Tarieven

PRIJZEN Particulier

Bij de wekelijkse lessen is het mogelijk om één gratis kennismakingsles mee te volgen doen. Als er plaats is, dan kun je direct met de lessen starten. Je koopt hiervoor een strippenkaart die op naam staat. Een strippenkaart is goed voor 11 lessen die 12 lesweken geldig is. Bij vakantie of annulering vanuit mijn kant telt deze niet mee als les-mogelijkheid.

Strippenkaart Prijs is €120,- incl. 6% BTW

In principe kies je een vaste lestijd. Kun je een keer niet, dan kun je die week een andere les volgen, mits er plek is. Neem hierover contact op met de docent om de beschikbaarheid door te nemen.

Losse lessen prijs is € 14,- incl. 6% BTW. Belangrijk te vermelden is dat losse lessen altijd in overleg met de docent gepland worden i.v.m. beschikbaarheid.

Je inschrijving is definitief als ik het verschuldigde lesgeld heb ontvangen op IBAN NL25KNAB0255158149 t.n.v. Leef Je Lichaam. Neem bij vragen gerust even contact op.

Restitutie van lesgeld is niet mogelijk evenmin als verlenging van de periode waarin de strippenkaart geldig is.

Je kunt je via het contactformulier aanmelden voor een proefles.

PRIJZEN Bedrijven

Heeft u interesse in Qi Gong voor bedrijven, voor uw klanten of medewerkers, neemt u dan contact op middels het contactformulier. Eventueel kunt u alvast een omschrijving doen van uw vraag, ik zal dan spoedig contact met u opnemen en een offerte toedoen.