Les Informatie

De lessen Qi Gong zijn echt een moment om tot jezelf te komen. De les heeft dan ook een ruime opzet, waarbij er 15min. inloop is voordat we starten. Dit geeft je de mogelijkheid op tijd binnen te komen en met rust te starten.

De les duurt op zichzelf 1u15min waarna er nog tijd is voor vragen. Met in- en uitloop ben je dus max. 1u45min onder de panne 🙂

Tijdens de les zullen we beginnen met oefeningen die het lijf losmaken en de energie doen stromen. Daarna wordt bijvoorbeeld er een partneroefening gedaan of een andere oefening om goed in het gevoel te komen. Zit je goed in je gevoel, dan voel je je goed!
Ten slotte ronden we af met een serie Qi gong die iedere les terugkomt, in ieder geval voor een langere periode. Zo heb je de mogelijkheid om je te verbinden met de oefening en je erin te verdiepen. Ik begeleid iedere oefening met mijn stem om je te helpen deze met de juiste houding en aandacht te doen. Af en toe loop ik rond om aanwijzingen te geven.

Qi Gong is geen doel op zich, maar een smeermiddel voor jouw lijf, emoties en denken. Het brengt ruimte. Het brengt Bewustzijn. Tijdens de les zal er aandacht zijn voor ervaringen en delen over dit proces door deelnemers.

Er is per groep plek voor maximaal 5 deelnemers. De les wordt hiermee gekenmerkt door veel individuele aandacht, verdieping en verbinding.

Wil je meer weten? kijk dan hier voor meer informatie over de lessen en lestijden.